la princesse a dit qu'elle se couche avec le monde...pas vrai! je me couche seulement avec toi!

sa cauti fara sa stii cine-i, si totusi sa fii sigura ca ai sa-l gasesti... printesa timp de o zi, tot timpul; un copil vesel care se joaca, rade si mai presus de toate, uita...

-adevarul se afla in cuvintele lui ca altcineva si in fotografiile pe care vi le face pe fuga tot el sau chiar timpul-

miercuri, 18 martie 2009

eu. si sunt inca.


eu. sunt inca zdrobita. sunt inca doar niste bucatele imprastiate pe jos. sunt inca goala atunci cand te uiti la mine. ma simt si mai goala atunci cand nu o faci. sunt inca disperata ca nu o sa stiu, ca nu o sa pot, ca nu o sa fac, ca nu o sa fie, ca nu o sa fiu, ca n-o sa invat vreodata ca tu sigur nu esti. sunt inca un fir de ata in palma ta, sunt inca o scama, inca un puf, niste praf, putin fum, nu chiar o umbra. sunt inca o copila, sunt inca o femeie, hai razi inca o data de tine, nu de mine. sunt inca nepotrivita si sunt inca rosie in obraji, inca printesa, inca tiran, inca si poate chiar mai speriata decat tine.
 sunt, si inca mai mananc prajituri, inca mai scriu pe blogul asta mizerabil, inca ma mai uit ciudat la usa aia, inca mai tremur cand stiu ca-ti fac o tampenie, inca imi mai doresc sa-ti fi dat cu usa aia in cap, macar din greseala, inca ma mai doare faptul ca n-ai gasit nici un cuvant de zis, nici un zambet de zambit, nici o reactie de nici un fel. inca mai sper ca sa ti-o reprimi a fost unul dintre cele mai grele lucruri pe care le-ai facut vreodata. inca ma mai gandesc ca inca te mai gandesti daca ai facut bine sau nu. inca mai sper ca nu.

Niciun comentariu: