la princesse a dit qu'elle se couche avec le monde...pas vrai! je me couche seulement avec toi!

sa cauti fara sa stii cine-i, si totusi sa fii sigura ca ai sa-l gasesti... printesa timp de o zi, tot timpul; un copil vesel care se joaca, rade si mai presus de toate, uita...

-adevarul se afla in cuvintele lui ca altcineva si in fotografiile pe care vi le face pe fuga tot el sau chiar timpul-

joi, 31 ianuarie 2008

amintiri obisnuite de pe acelasi culoar de sticla


cineva a intrebat ce s-ar intampla dincolo de sticla? ce-ar fi daca s-ar intalni pe acelasi culoar? cineva ii iubeste deja fara sa-i cunoasca. si printesa iubeste fara sa cunoasca.

nu stiu ce s-ar intampla daca s-ar trezi amandoi pe acelasi culoar. nu pot sa povestesc asta desii mi-am imaginat-o de o mie si una de nopti incoace. si chiar daca pot sa visez asa, nu pot sa traiesc asa. singurul lucru care nu ma mai doare acum este blogul asta. pentru ca aici ei nu se intalnesc. asta este inversul paralel pe care vroiai sa-l construiesti intr-o vineri noapte pe la 2:30 in timp ce lacrimi mari de printesa picurau anapoda pe tastatura. aici nu se intalnesc si nu se pot uri. nu te-as fi putut uri oricum vreodata... asta asa ca sa stii ca n-ar trebui sa-ti fie frica nici de mine, nici de tine. asta asa ca sa stiti ca si tiranilor le este frica. si ca sa stiti si ca printesele nu fac rau. si ca sa stiti ca povestea asta este infricosatoare si rea nu pentru ca ar fi despre creme de zahar ars si ochii mari si negri, ci pentru ca este despre voi...

scriu asta acum nu ca sa nu uit, ci pentru ca nu pot sa uit. "nu te uita la mine. de fiecare data cand ma privesti am impresia ca ochii tai imi ard sprancenele. si cum suntem cu totii facuti din hartie glasata de diferite culori, reusesti sa provoci in mine tot felul de incendii vulgare. pun pariu ca nu te clinteste asta. stiu, pentru ca nu ma crezi. tu esti de gheata. crezi ca nu poti sa dai foc nimanui..." printesa stia de la inceput ca tiranul ei e obisnuit sa-si aduca aminte.

4 comentarii:

Anonim spunea...

asta cu printesa si tiranu e cumva o chestie s & m ?

maia.storyboarders spunea...

nu. este o metafora...ea nu e genul, iar el nu i-ar face niciodata rau. in plus, daca ai fi citit cu atentie ai fi observat ca pana acum nu s-au atins nici macar o data.

Anonim spunea...

pai nu la atingere ma referam. s and m nu e neaparat atingere. la atitudine imagine , la astea ma refeream....
daca el nu iar face niciodata rau, ea, in schimb l ar mai struni nitel, cred eu

maia.storyboarders spunea...

hmm...nu m-am gandit la asta sa stii. cred ca ea e mai pasiva decat el cateodata. dar in fine, s-ar putea sa fie vorba de ceva putin mai profund aici.