la princesse a dit qu'elle se couche avec le monde...pas vrai! je me couche seulement avec toi!

sa cauti fara sa stii cine-i, si totusi sa fii sigura ca ai sa-l gasesti... printesa timp de o zi, tot timpul; un copil vesel care se joaca, rade si mai presus de toate, uita...

-adevarul se afla in cuvintele lui ca altcineva si in fotografiile pe care vi le face pe fuga tot el sau chiar timpul-

miercuri, 5 martie 2008

restart


viteza cu care aerul rece impinge cocoloasele de hartie pe care ne-am scris este uluitoare. parca simt si acum privirea aia arzandu-mi sprancenele. parca vad si acum o mie de feluri in care ti-ar placea sa ma sfasii in ochii tai adanci si durerosi. parca n-ar fi frumos sa nu fie nimic in spatele tau? crezi ca n-am stii ce sa ne spunem? crezi ca nu mi-ai mai spune nimic? crezi ca n-as asculta, nu?

a fost fabulos, felul in care m-ai pocnit, felul in care asta mi-a resetat toate functiile dragostei, felul in care m-am dezindragostit de mine vazand ce a facut dragostea mea din tine. nu a fost vina mea, stii bine. eu trebuie insa sa aflu asta. trebuie sa-mi dau restart si nu stiu ce va insemna asta mai departe. sincer, sper sa nu-mi mai amintesc niciodata zilele astea. i'd never lose something rather than give it away. i almost lost myself, and i'm scared so i'm giving myself away while it's still an option.

2 comentarii:

Anonim spunea...

hugs & love from me to you! :)

Anonim spunea...

Blogul dumneavoastra a fost selectat de http://www.blogos.ro

Mai multe detalii la:
http://www.blogos.ro/ganduri-blog-romania.aspx

Daca va place siteul www.blogos.ro, va rog sa-l adaugati in blogroll. Va rog sa-mi comunicati daca nu sunteti de acord cu preluarea articolelor dvs.

Va multumesc.
blogos@blogos.ro